Cityvoice, uw lokaal burger initiatieplatform.

Cityvoice is een open platform waar de burgers een duidelijke stem uiten naar de verschillende overheden toe. Start zelf projecten die in jouw lokale buurt moeten aangepakt worden. Een platform gemaakt van burgers naar overheid.

Probleem
Hero image

De ongehoorde stem van de burgers.

Heb jij ook een idee om jouw stad of gemeente te verbeteren? Maar kan je deze niet kwijt of ken je niemand om jouw top idee door te duwen? Ben je het sluikstorten beu? Rijden de auto’s nog steeds iets te hard door jouw straat?

Geen probleem, ontdek CityVoice. Het platform waar jij jouw en anderen hun ideeën kan ontdekken.

Concept
Het probleem.

Een open platform voor iedereen.

Met Cityvoice kan je jouw idee of voorstel eenvoudig lanceren in een centrale hub van jouw gemeente of stad. Je bouwt een voorstel samen met alle inwoners uit de stad op, dat uiteindelijk afgeleverd en mogelijks uitgevoerd wordt.

Het platform is open voor iedereen, dat wil zeggen dat iedereen welkom is zijn topideeën, ergernissen of mening(en) te delen.

Ontdek de stappen
Het probleem.

Voor of tegen?

Een idee beoordelen gebeurt in verschillende stappen. De eerste stap bij het beoordelen van een idee is een simpele voor of tegen stemming. Via deze manier is er al meteen een zicht of er nood of geen nood is aan dit idee.

Voor of tegen?

Stappenplan.

De tweede stap houd in dat je juist uitleg geeft waarom je voor of tegen het idee bent. Hierna worden alle antwoorden netjes gebundeld, andere mensen kunnen dan jouw verantwoording up- of downvoten.

Verantwoording

Afhandeling.

Dit is de laatste stap, nu kan er echt iets gedaan worden met de input van jouw medegebruikers. Je kan teams vormen en doormiddel van onze chat ook chatten met de andere teamleden om zo (hopelijk) echt iets te ondernemen.

Afhandeling